Wij zijn een gemotiveerd team van verpleegkundigen en zorgkundigen die voor U klaarstaan. We werken in regio groot Aalst, Faluintjes (Moorsel, Herdersem, Meldert), Hostade, Gijzegem, Erembodegem, Nieuwerkerken, Haaltert en Denderhoutem.

 • Kort na de geboorte van mijn dochter Linte werd een šŸ€ uit de wilde natuur geplukt en ingezet als startnaam voor het leveren van kwaliteitsvolle zorgen aan huis. Een nieuwe praktijk bestaande uit 4 collegaā€™s verpleegkundigen, toen allen werkzaam op een spoedafdeling in een Aalsters ziekenhuis.

  Het geluk stond aan onze zijde, we kregen de kans 4 zorgen over te nemen van een collega thuisverpleegkundige, onze naam stond vast: "šŸ€ , thuisverpleging met een ā¤ļø" 11 jaar later dragen 14 schitterende verpleegkundigen en 4 uitmuntende zorgkundigen dit ā¤ļø mee naar U toe! In een breed uitgestrekte regio staan we garant voor hoogstaande kwaliteitsvolle zorgen met oog voor ALLE rand en nazorgen voor wie kiest THUIS te blijven. 24u/24u kunnen instaan voor ā€œZORG ZONDER ZORGENā€ vraagt een warm, hecht en goed functionerend team waarin een dagelijks open communicatie Ć©n discretie centraal staan. Daarom werk ik sinds kort als praktijkcoƶrdinator dagelijks mee in ons kantoor gelegen te Aalst. Van hieruit wordt alles gestuurd en gecoordineerd met PASSIE voor zorg! Ook U verwelkom ik hier graag met een warm ā¤ļø en neem ik graag de tijd om samen een zorg op maat uit te stippelen voor U en/of Uw familie, buren en vrienden... Oost, west, THUIS best... šŸ€ doet graag de rest!

  Inga Cornelis
  Praktijkcoƶrdinator - Verpleegkundige A1 - Banaba spoed en intensieve zorgen - Zorgregisseur
 • In 2014 ben ik gestart in šŸ€ als jobstudent, dit in combinatie met mijn studies tot verpleegkundige. Wanneer ik vervolgens in 2015 afgestudeerd ben, was het voor mij heel duidelijk dat ik binnen šŸ€ wou blijven werken. Dit vooral omwille van de goede organisatie, de aangename collegaā€™s en de zeer mooie visie die šŸ€ heeft, kwaliteitsvolle zorgen leveren met een warm hart voor de mensen.

  Vorig jaar werd me gevraagd om toerverantwoordelijke te worden van de regio Haaltert-Denderhoutem. Deze verantwoordelijkheid zorgde ervoor dat ik extra zelfvertrouwen kreeg en kon openbloeien binnen mijn werk, om zo iedere dag klaar te staan voor de mensen en hun een luisterend oor te bieden met respect voor iedereen.

  In september 2017 ben ik gestart met de opleiding Postgraduaat in de palliatieve zorgen, dit aangezien de palliatieve zorg sterk zijn intrede maakt binnen de thuiszorg. Wij willen als team de mensen de kans bieden om waardig afscheid te nemen van het leven en dit waar ze het liefste zijn, THUIS in hun vertrouwde omgeving.

  Kirsten Goessens
  Hulp en vervangend praktijkcoƶrdinator,Regio verantwoordelijke Erembodegem/Haaltert/Denderhoutem,
  Verpleegkundige A1 en Referentie verpleegkundige palliatieve zorg
 • 7 Jaar geleden, besloot ik me te wagen aan een avontuur. Tijdens mijn stages sprak thuisverpleging mij ontzettend aan, doch was het niet aan mij besteed om bij een grote speler in de sector te starten. Toen zag ik via de website van Mederi dat šŸ€ een thuisverpleegkundige zocht. Na een gesprek met Inga en Nathalie, had ik een goed gevoel, hier wordt gewerkt met het hart op de juiste plek. Nu kan ik beamen dat dit werkelijk zo is, elke dag weer dat tikkeltje meer.

  In tussentijd kon ik doorgroeien tot hulp en vervangend praktijkcoƶrdinator en sta ik graag dag en nacht voor U paraat met de nodige ervaring en vakkennis. Binnen onze praktijk vinden we het belangrijk steeds kwaliteitsvolle zorg aan te bieden. Hiervoor werd ons team ondertussen versterkt door verschillende referentieverpleegkundigen, die bij verschillende disciplines onze verpleeg- en zorgkundigen bijstaan met hun kennis. Ikzelf ben referentie wondzorg verpleegkundige en zal U steeds met raad en daad bijstaan bij problemen inzake wondzorg of U naar wens informatie/advies geven daaromtrent. Hopend U te mogen verwelkomen!

  Regine Billooye
  Regioverantwoordelijke Aalst - Verpleegkundige A1 en Referentie verpleegkundige wondzorg
 • In 2001 studeerde ik af als verpleegkundige en ging onmiddellijk aan de slag op de spoedopname in het ASZ.

  Daarnaast vulde ik mijn vrije uren aan met thuisverpleging in de regio van Lede. In 2006 kreeg ik de kans om samen met Inga, huidige praktijkcoordinator, en nog 2 andere spoedcollega's een kleinschalige praktijk over te nemen... dit was de start van šŸ€...

  Wat begon als iets heel kleinschalig groeide door de jaren heen uit tot een succesvolle groepspraktijk waarin het leveren van kwaliteitsvolle zorgen blijft centraal staan... dit mede door de grote inzet van alle huidige en vroeger werkzame collega's.

  Ikzelf koos in 2009 om mijn loopbaan op de spoedopname stop te zetten met als doel mij fulltime verder te kunnen inzetten als een šŸ€... het verzorgen van mensen aan huis... het hen zo aangenaam mogelijk maken in hun eigen huis... al hun nodige zorgen dagelijks met de nodige aandacht en zorgvuldigheid toe te dienen en op die manier een hechte band te creĆ«ren waardoor je je als verpleegkundige ook thuis voelt komen... ā¤ļø

  Nathalie De Vuyst
  Verpleegkundige A1 - Referentie verpleegkundige wondzorg - Banaba spoed en intensieve zorgen
 • Als Vlaams Brabantse kleine meid was ik vaak ziek en moest ik dagelijks een spuitje van de thuisverpleegkundige krijgen. Toen al zei ik tegen mijn ouders ā€œdat wil ik later ook gaan doenā€. Het begon te kriebelen... in 2000 studeerde ik af als verpleegkundige en begon te werken op een dienst algemene inwendige cardiologie. Wat later kreeg ik de kans om mijn horizon te verruimen op de dienst Hartbewaking in een Antwerps ziekenhuis.

  Eind 2011 kreeg mijn leven een andere wending, partner Djaya kreeg een jobaanbieding in het Aalsterse wat een verhuis naar het mooie Meldert met zich meebracht. Ons zoontje Quentin kreeg er een broertje Justin bij.

  Een jaartje later, de kriebels nog steeds aanwezig, kwam ik in contact met Inga. Na een warm gesprek met Inga klopte mijn ā™„ļø nog sneller en kreeg ik de kans om van start te gaan binnen Klavertje 4šŸ€. Dagdagelijks zet ik me met hart en ziel in voor kwalitatief hoogstaande zorgen. Met als doel onze patiĆ«nten zo lang mogelijk thuis in hun eigen warme omgeving te laten verblijven.

  Annick Dehert
  Verpleegkundige A2 - Cursus ECG - UZ Antwerpen
 • Ik ben An, werk in rvt St Jozef te haaltert (50%). In bijberoep werk ik bij thuisverpleging šŸ€. Ik ben hier terechtkomen daar de praktijkcoordinator van een vorige praktijk waarbij ik aangesloten was stopte wegens gezondheidsredenen. Ik ben zeer goed opgevangen geweest door šŸ€. Het was voor mij niet evident om mij op korte termijn terug aan te passen naar de werking van een andere praktijk. šŸ€ is een zeer goed team!

  šŸ€ staat bekend voor kwaliteitsvolle zorgen, mond aan mond reclame zorgt mee voor de groei van de praktijk! Tijd maken voor je patiĆ«nt, zowel fysisch als psychisch, dat is ons doel! We zullen daar allen samen blijven aan werken!

  An Van Der Roost
  Verpleegkundige A1
 • Ik ben Rosine, een enthousiaste doorzetter. In het jaar 2000 besloot ik om mijn vaderland Kameroen even te verlaten voor een vakantie maar uiteindelijk ben ik toch gebleven. Ondertussen heb ik mijn opleiding als VPK in Nederland afgerond en 1 jaar gewerkt. In 2010 ben ik naar BelgiĆ« verhuisd om hier mijn ervaring op te doen en om Frans en Nederlands te kunnen gebruiken. Dat is tot nu toe best wel goed gelukt. Sindsdien werk ik in UZ Brussel. Twee jaar geleden heb ik mijn diploma van postgraduaat diabeteseducator behaald. Naast mijn werk in het ziekenhuis wou ik een andere kant uitgaan in de zorg, namelijk thuiszorg. Via de dochter van mijn buurvrouw, waar ik al voor zorgde, kwam ik aan de contactgegevens van Inga. Ik werk er pas een tijdje, maar ik voel me al heel goed in de groep. Mijn doel is om mijn kennis te gebruiken om de mensen tevreden te stellen. Ik doe mijn best om er altijd voor de mensen te zijn.

  Rosine Mamto
  Verpleegkundige A1 - Postgraduaat Diabeteseducator
 • In Maart 2007 werd mijn grootmoeder geopereerd, sinds dan kreeg zij thuisverpleging door de verpleegkundigen van šŸ€. Toen ik zag met hoeveel liefde, aandacht, vertrouwen en respect er voor haar gezorgd werd, was het mijn droom om ooit ook deel uit te maken van dat fantastisch team!

  Dit alles gaf voor mij de doorslag om met mijn studies tot verpleegkundige te beginnen. Elf jaar later en ik kan met trots zeggen dat ik deel uit maak van dit warm team. Het vergde van mij heel wat moeite om het vertrouwen van de mensen te winnen aangezien zij vooral vrouwelijk collegaā€™s gewend waren. Maar nu kan ik zeggen dat de mensen mijn werk appreciĆ«ren, en ook mij als persoon aanvaarden om wie ik ben.

  Iedere dag kom ik bij de mensen, met de nodige aandacht en liefde voor hen, met als doel ze in de watten te leggen, en de verzorging te bieden die zij nodig hebben. Verplegen zit nu eenmaal in mijn genen.

  Mijn moto: een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

  Carlos Verbeirens
  Verpleegkundige A2
 • Ik ben Nathalie Uyttersprot, ben 39 jaar. Ik woon in Aalst, heb twee kinderen. Sinds mei 2016 werk in bij šŸ€, na me om te scholen van zorgkundige naar verpleegkundige. Ik ben vijf jaar werkzaam geweest op Dienst oncologie in het OLV Ziekenhuis.

  Na een stage in de thuisverpleging wist ik dat mijn hart daar lag. Je betekent zoveel meer in de thuissituatie van de patiƫnt en zijn familie, waardoor je ook meer voldoening overhoudt aan je werk als verpleegkundige.

  Ik sloot aan bij šŸ€ omdat ik mij volledig kan vinden in de manier van werken en omgaan met patiĆ«nten. We geven dagelijks hoogstaande kwaliteitsvolle zorgen met oog voor alle nazorgen, voor wie kiest thuis te blijven. Het werken in dit team voelt heel warm aan, je kan steeds bij iedereen terecht voor hulp en raad.

  Nathalie Uyttersprot
  Verpleegkundige A2
 • 1 jaar geleden koos ik ervoor om een šŸ€ te worden. En nieuw avontuur, een zelfstandig avontuur. Al van in mijn kindertijd wist ik wat ik wou doen 'zorg dragen voor de mens', op school werd dit ook snel duidelijk. Tijdens mijn stages wist ik dat de zorg in een instelling niet mijn ding was. Ik had uitdaging/avontuur nodig in mijn job. Daardoor was men keuze snel gemaakt. Thuisverpleging is dagelijks een uitdaging, iets waar je dag in dag uit mee bezig bent om kwaliteitsvol te kunnen blijven werken.

  Ik ben šŸ€ enorm dankbaar dat ik als zorgkundige een plaats in het team heb gekregen. Al 1 jaar groeit mijn šŸ€hart, hopelijk komen er nog vele jaren erbij.

  Jolien De Schepper
  Zorgkundige
 • Ik ben Sonja, 41 jaar, wonende te Dendermonde, heb 2 kinderen. Ben bij šŸ€ aangesloten na een stage in de thuisverpleging, dit is Ć©cht mijn roeping! Mijn doel is om het de patiĆ«nten zo aangenaam mogelijk te maken en te helpen waar het soms wat moeilijker gaat. Ik ben als šŸ€ het vaakst aan het werk in Levensvreugde.

  Dit alles doe ik met heel mijn ā¤ļø

  Sonja Baeyens
  Zorgkundige
 • Ik ben Natalie, sinds mei 2018 lid van het team,
  ik woon samen met mijn gezin in Aalst.
  ā€œWat trekt jou aan in de zorg?ā€
  Iets wat velen aan mij vragen.
  Het antwoord is heel simpel.
  Alles, van opname tot uitdragen.

  Mijn liefde kunnen geven,
  een stukje individuele aandacht.
  Van wekken in de ochtend,
  tot het indekken voor de nacht.

  Het geven van een stukje hoop.
  Het wegnemen van zorgen.
  Net dat ene weten te zeggen,
  wat kracht geeft voor morgen.

  Een schouder om op te huilen.
  Het bieden van een luisterend oor.
  De voldoening na een dag werken,
  dƔƔr doe ik het voor!

  Natalie De Waele
  Verpleegkundige A2
 • Ik ben Carine Nemann, en werk sinds eind juni 2018 voor šŸ€ in bijberoep. Ik heb 23 jaar op een dialyseafdeling gewerkt en nadien de stap gewaagd als verantwoordelijke op de pijnkliniek in het OLV ziekenhuis Aalst. Dit blijft mijn hoofdberoep maar na 28 jaar in het ziekenhuis wou ik nog van iets anders proeven en was nieuwsgierig naar de thuiszorg. Het zijn twee aparte werelden maar toch hebben ze een belangrijk element gemeenschappelijk: de patiĆ«nt staat centraal en als verpleegkundige wil je elke dag de meest kwaliteitsvolle zorgen toedienen. Achter elke deur is er een ander verhaal, vind ik. Iedereen is uniek en iedereen heeft zijn specifieke zorgen nodig, een luisterend oor, een schouderklopje, een lach, een traan. Vraag mij vandaag wat ik als beroep zou willen doen en ik antwoord hetzelfde als 28 jaar geleden: verpleegkundige.

  Carine Nemann
  Verpleegkundige A1 en referentie pijnverpleegkundige
 • Ik ben Evy Meurs, 41 jaar. Ik ben wonende te Lebbeke. Heb drie jongens en een meisje. Werk sinds 1 augustus 2018 bij šŸ€.

  Ik ben een aantal jaren werkzaam geweest als zorgkundige in een rusthuis, in die periode heb ik me omgeschoold naar verpleegkundige. De droom om te kunnen werken als thuisverpleegkundige is er altijd geweest, bij šŸ€ werken is zoals familie voor mij!

  Elke dag opnieuw mogen kiezen om te werken met een ā¤ļø en aangepast aan de noden en wensen van de zorgvragers. Hopelijk mag en kan ik nog vele jaren deel uitmaken van dit team! Je kan steeds rekenen op de uitmuntende coƶrdinatie en de andere collegaā€™s!

  Evy Meurs
  Verpleegkundige A2
 • Hallo, ik ben Sebastiaan.

  Na een periode van enkele jaren in de zorgsector te werken, heb ik besloten mijn leven een nieuwe wending te geven samen met šŸ€.

  Elk blaadje van het klavertje heeft voor mij een betekenis. Passie, gedrevenheid, hulpvaardigheid en gevoel. Zo wil ik me profileren als Ć©Ć©n van de klavertjes bij šŸ€.

  Ik wil een klein verschil maken in het leven van mensen. Samen een last dragen en het aangenamer maken voor ieder van hen met een zorgvraag.

  Ik hoop samen met šŸ€:

  Een licht te kunnen bieden bij de mensen die hun thuissituatie eventjes niet zien zitten.

  Samen van een onhoudbaar huis, weer een gezellige thuis te kunnen creƫren.

  Samen met het team wil ik een klavertje bieden aan degenen die hier nood aan hebben.

  Sebastiaan Pappaert
  Verpleegkundige A1
 • Het mooiste wat je kan worden is jezelf.. zorgen voor anderen is wat ik het liefste doe. Onbewust al van kleins af aan voor vrienden en mijn lieve familie, nu al 4 jaar heel bewust voor mensen die het nodig hebben.

  Sinds 2015 werk ik bij Familiezorg en nu ga ik dan ook met heel mijn hart deze nieuwe uitdaging aan bij šŸ€ in bijberoep. Ik zag al snel een heel warm team waar je op kan rekenen.

  Zorg is zoveel meer dan zorgen, zorg is liefde, hoop, betrokkenheid en welzijn willen borgen met kracht, geduld en tederheid.

  Charlotte Van den Broeck
  Zorgkundige
 • Magali Buyle
  Verpleegkundige
 • Sofie Verhofstadt
  Verpleegkundige
 • Nancy Le Clair
  Zorgkundige
 • Mercy Mumbua
  Verpleegkundige
 • Iwona Iwaniuk
  Zorgkundige
 • Tom Imberechts
  Verpleegkundige
 • Ingrid Van den Eede
  Zorgkundige
 • Supattaraporn Joos
  Verpleegkundige
 • Maria Van der Borght
  Zorgkundige

 
Candy
Voor altijd in ons hart!
ā€  5 oktober 2017