Inga Cornelis

Praktijkcoördinator


Kort na de geboorte van mijn dochter Linte werd een 🍀 uit de wilde natuur geplukt en ingezet als startnaam voor het leveren van kwaliteitsvolle zorgen aan huis. Een nieuwe praktijk bestaande uit 4 collega’s verpleegkundigen, toen allen werkzaam op een spoedafdeling in een Aalsters ziekenhuis.

Het geluk stond aan onze zijde, we kregen de kans 4 zorgen over te nemen van een collega thuisverpleegkundige, onze naam stond vast:

"🍀 , thuisverpleging met een ❤️"

11 jaar later dragen 14 schitterende verpleegkundigen en 4 uitmuntende zorgkundigen dit ❤️ mee naar U toe! In een breed uitgestrekte regio staan we garant voor hoogstaande kwaliteitsvolle zorgen met oog voor ALLE rand en nazorgen voor wie kiest THUIS te blijven.

24u/24u kunnen instaan voor “ZORG ZONDER ZORGEN” vraagt een warm, hecht en goed functionerend team waarin een dagelijks open communicatie én discretie centraal staan. Daarom werk ik sinds kort als praktijkcoördinator dagelijks mee in ons kantoor gelegen te Aalst. Van hieruit wordt alles gestuurd en gecoordineerd met PASSIE voor zorg! Ook U verwelkom ik hier graag met een warm ❤️ en neem ik graag de tijd om samen een zorg op maat uit te stippelen voor U en/of Uw familie, buren en vrienden...

Oost, west, THUIS best... 🍀 doet graag de rest!